Pääsivu
Uutisia
Vene
Rakentaminen
Rikaaminen
Galleria
Venepörssi
Yhteystiedot
Linkit
25.08.2019
Windmill Luokkamestaruuskisat 13.-14. 8. 2019

Windmill-luokkamestaruuskisat 2019 pidettiin viimevuotisen tapaan TP:n kaksipäiväisten mestaruuskisojen yhteydessä tiistaina ja keskiviikkona 13.-14.8. 2018 Tuusulanjärvellä.

Kilpailu oli neljän lähdön kisa, eli kumpanakin iltana ajettiin kaksi lähtöä.   

Tiukan kisan vei viimeisen lähdön voiton turvin Hanna Willman-Iivarinen ja Karoliina Visti. Samoihin pisteisiin päätyneet Matti Innala ja Jouko Nurmi tulivat toiselle sijalle ja kolmanneksi purjehtivat Jarkko Hirvonen ja Olli Virta.


24.01. 2016
Windmill-purjehtijoiden Historiikki tekeillä, aineistoa kaivataan !

Vuosikokouksessä päätettiin aktivoida Windmill-purjehtijoiden Historiikin toteutus juhlakirjan muodossa. Kirja on tarkoitus julkistaa, kun Windmill-purjehtijat täyttää 50 v parin vuoden kuluttua. Tätä historiikkia varten kerätään nyt materiaalia, kuten artikkeleita, muisteluja, ja valokuvia, joista juhlakronikka on tarkoitus koostaa.

Historiikin aineiston keruuta varten perustettiin toimituskunta, johon kuuluvat Juhani Liinamaa, Matti Innala ja Lauri Lipasti. Työnjako on alustavasti sellainen, että Juhani kerää aineistoa Tampereelta pohjoiseen, ja Matti ja Lauri Etelä-Suomesta. Jos sinulla on Windmill-luokan tapahtumiin liittyvää materiaalia, tai vaikka kiinnostavia tarinoita joltain vuosikymmeneltä, ota yhteyttä toimituskunnan jäseniin, helpoiten aluksi puhelimella:

Juhani: 0400 - 832 876,
Matti: 040 - 525 2135, ja
Lauri: 040 - 548 0254,
tai sähköpostilla osoitteeseen info@windmill.fi
04.01. 2016
Windmill-purjehtijoiden vuosikokous 12.12. 2015

Suomen Windmill-purjehtijat ry:n vuosikokous pidettiin lauantaina 12.12. 2015 klo 11.00 Tuusulanjärven Purjehtijoiden uudessa rantapaviljongissa.
Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mukaan lukien tlinpäätöksen vahvistaminen ja uuden hallituksen valinta. Uuden hallituksen puheenjohtajana jatkaa Lauri Lipasti ja sihteerinä Matti Innala. Muut hallituksen jäsenet ovat Matti Jaskari, Juha Peltonen ja Iiro Valkonen. Muina asioina keskusteltiin erityisesti Windmill-purjehtijoiden historiikin laatimisesta 50v juhlavuoden kunniaksi.4.12. 2015

15.06. 2015

Suru-uutinen; Pitkäaikainen Windmill-vaikuttaja Antti Siivola on poissa

Kevään lopulla Windmill-yhteisö Suomessa sai kuulla suru-uutisen pitkän linjan Windmill-vaikuttajan ja liiton päämittamiehen, Antti Siivolan  poismenosta, aiemmin keväällä tehdyn vaikean leikkausoperaation jälkiseurauksena.

Antti oli syntynyt vuonna 1938 ja hän ehti tehdä pitkän uran Windmill-liitossa erilaisissa luottamustoimissa ja erityisesti luokkaliiton päämittamiehenä. Anttia jäivät suremaan vaimo ja lapset sekä lukuisat ystävät ja purjehtijat. Lukuisat Wintikka-purjehtijat muistavat Antin niin hienona ja rehtinä kilpailijana, kuin myös asiantuntijana, jolta sai aina neuvoja myös veneenrakennus ja -rikauskysymyksissä. Hän piti myös pitkän rupeaman suomalaisen luokkaliiton yhteyksiä kansainväliseen Windmill Class Association:iin USA:ssa.


Vaikka Antti on nyt poissa, hänen perintönsä ja vaikutuksensa elää niin liiton toiminnassa kuin meidän kaikkien muistoissa.

07.01. 2015
Windmill-purjehtijoiden vuosikokous

Suomen Windmill-purjehtijat ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona, 17.12. 2014 klo 18.30.Tuusulanjärven Purjehtijoiden uudessa rantapaviljongissa.
Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mukaan lukien tlinpäätöksen vahvistaminen ja uuden hallituksen valinta.

Hallituksen kokoonpano on vuodelle 2015 seuraava:
Puheenjohtaja Lauri Lipasti
Varapuheenjohtaja Matti Innala
Jäsenet Matti Jaskari, Iiro Valkonen, ja Juha Peltonen
Varajäsenet Juhani Liinamaa ja Ari Suvanto18.8. 2014
Windmill Luokkamestaruuskisat purjehdittu

Vuoden 2014 Windmill luokkamestaruudesat purjehdittiin tällä kertaa Tuusulanjärven Purjehtijoiden samaan aikaan järjestettyjen seuramestaruuskisojen yhteydessä 12. ja 13.8 2014.
Tiukan kisan vei viimeisen lähdön voiton turvin Lauri ja Kaapo Lipasti. Samoihin pisteisiin päätyneet Matti Innala ja Jouko Nurmi tulivat toiselle sijalle ja kolmanneksi purjehtivat Kari Nykänen ja Andre Kullström. Tasaisessa kisassa olivat koko ajana hyvin mukana myös Iiro ja Antti Valkonen.
NAVIGAATIO